Πέμπτη, 5 Ιουλίου 2012

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010...ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥΣ

   ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ 2010...ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΣΟΥΝΑΜΙ ΤΟΥΣ

Ευχαριστώ όλους τους Σερραίους για την στήριξη τους στις περιφερειακές εκλογές του 2010 και την πρωτιά που μου χάρισαν στο συνδιασμό που συμμετείχα έστω και αργά, άλλωστε δεν είμαι πολιτικός.
Ευχαριστώ τον απλό κόσμο των Σερρών,τους  παλιούς συμπαίκτες και αντιπάλους από το χώρο του ποδοσφαίρου, τους παλιούς συμφοιτητές από το ΤΕΙ ΣΕΡΡΩΝ, συναδέλφους  αλλά και όσους με γνώρισαν από άλλες δραστηριότητες , φυσικά με ψήφισαν χωρίς κομματική ταυτότητα και αυτο μετράει πολύ περισσότερο .
Κατέληξα ότι δεν με αντιπροσωπέυει κανένα κόμμα για πολλούς λόγους που θέλει πολύ κουβέντα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να υποσχεθώ ότι θα συμμετέχω ξανά σε εκλογές, γιατί το πολιτικό  σύστημα είναι σάπιο , έχει  μεγάλα πλοκάμια, η δικαιοσύνη δεν είναι ανεξάρτητη και ένας γιός οικοδόμου είναι δύσκολο να τους αντιμετωπίσει , δεν θα τα παρατήσω όμως.
Πραγματικά σε αυτη την δύσκολη οικονομική αλλά πλασματική συγκυρία για την πλούσια Ελλάδα αλλά και τον πλούσιο Νομό Σερρών είδα τελευταία γεγονότα που δεν τα θεωρώ καθόλου φυσιολογικά για το μέλλον της χώρας: 
  • Να μένει χωρίς ιατροφαρμακευτική περίθαλψη απλός κόσμος,  όμως να συνεχίζονται να πληρώνονται τα υπέρογκα ενοίκια για ενοίκια  δημόσιων κτίριων ημετέρων.
  • Να μειώνονται οι μισθοί για τους χαμηλόμισθους εργαζομένους και  συνταξιούχους να απολύεται κόσμος  αλλά να μην υπάρχει  καμμία αλλάγή στην στάση και συμπεριφορά  των πολιτικών  μας και  καμμία μείωση του μισθόυ τους. 
Δεν μας προσέφεραν οι πολιτικοί μας  τόσα χρόνια  χρεοκοπημένες δημόσιες υπηρεσίες ;
Γιατί δεν ιδιωτικοποιούμε την βουλή αφού είναι αναξιόπιστοι  ;
 Τώρα θέλουν να ιδιωτικοποιήσουν το Νερό, έχει λογική το νερό που πηγάζει μέσα απο την Ελληνική γή να γίνεται αντικείμενο ξεπουλήματος  σε ιδιώτες;

 Δυστυχώς σε εκείνες τις εκλογές του 2010 όταν έκανα τον αγώνα μου πιστευα ότι ήταν μια ευκαιρία , να έπαιρναν  το μύνημα οι πολιτικοί που μας κυβερνούσαν τόσα χρόνια . Μετά απο εκείνες τις εκλογές ο κόσμος ψηφίζει με φόβο .Τώρα είναι πολυ αργά δυστυχώς. Η Ελλάδα δεν μπορεί να αλλάξει τελικά;Με φιλικούς χαιρετισμούς και απεριόριστο κουράγιο σε όλους μας,
Παναγιώτης Αναστασιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: