ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Όλα τα παιδιά πλούσια και φτωχά πρέπει να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό.


Όλα τα παιδιά πλούσια και φτωχά  πρέπει να έχουν πρόσβαση στον αθλητισμό από 
πρώτη δημοτικού εώς τρίτη λυκείου 
ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης.

Η μόνη λύση είναι  ένα VOUCHER για  κάθε παιδί μέχρι τα 18 του, για  να επιλέξει όποιο άθλημα επιθυμεί και όποιο σύλλογο-ακαδημία  επιθυμεί. 

   
Σε μια Ευρωπαϊκή χώρα σαν την Ελλάδα  και γενέτειρα των ολυμπιακών αγώνων   δεν αρμόζει να μην έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά ανεξαρτήτου οικονομικής κατάστασης της οικογένειας τους,  σε ένα τουλάχιστον άθλημα, γιαυτό προτείνουμε πολύ περιληπτικά το σχέδιο μας :

Κάθε παιδί να επιλέγει το άθλημα που του αρέσει  και το σύλλογο ακαδημία  που τον αντιπροσωπεύει  και η πολιτεία ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ, ΔΗΜΟΣ  να του παρέχει ένα Voucher –άθλησης .




Τα πλεονεκτήματα:
-Με αυτό τον τρόπο αποφεύγονται οι παθογένειες του παρελθόντος με επιχορηγήσεις απευθείας στα αθλητικά σωματεία και λεφτά που πέφτουν στο κενό .

-Έχουν κίνητρο τα σωματεία-ακαδημίες  να βελτιώνουν τις υπηρεσίες και να έχουν περισσότερους αθλουμένους ώστε να κερδίσουν περισσότερα Voucher .

- Έτσι θα μπορεί και η πολιτεία να ζητάει προϋποθέσεις από τα αθλητικά σωματεία και θα  είναι εφικτές να πραγματοποιηθούν π.χ. ανα  20 αθλητές ένας προπονητής υποχρεωτικά, αθλητικές εγκαταστάσεις συντήρηση τους  κλπ   

 

Επίσης καλό είναι κάποια στιγμή να σκεφτούμε να αξιοποιήσουμε και τους χώρους άθλησης των σχολείων μετά τα μαθήματα με μέριμνα των Δήμων έτσι ώστε 
οι χώροι να είναι ανοιχτοί  μετά τα μαθήματα και να μην χρειάζεται τα παιδιά να πηδάνε τα κάγκελα στα Ελληνικά σχολεία για να παίξουν μπάσκετ ή ποδόσφαιρο. 



Αν κάποιο κυβερνών κόμμα η  φορέας  θέλει κοστολογημένο  πρόγραμμα   στην διάθεση του .

Οι ποδοσφαιρικές ομάδες-ακαδημίες που θέλουνε να δράσουνε μαζί μπορούν να επικοινωνήσουν και στο email μου 
panosan@gmail.com  
με τις προτάσεις τους .

Με εκτίμηση 
Παναγιώτης Αναστασιάδης 
Προπονητής UEFA B
Πρώην ποδοσφαιριστής 20 χρόνια  
Σκάουτερ  
Απόφοιτός Οικονομικού Πανεπιστημίου
Αρθρογράφος
Τηλ 6936709991 

Δεν υπάρχουν σχόλια: