ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Αυτή δεν είναι μια απλή μεταγραφή, είναι… «Καραγκουνιάδα»!

 Έσπασαν τα τηλέφωνα στην Εθνική για τον μεγάλο αρχηγό. «And justice for all» (Στα ελληνικά, «δικαιοσύνη για όλα») για το τοτέμ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Έσπασαν τα τηλέφωνα μετά τη λήξη του αγώνα της Εθνικής. Καλά καλά δεν είχαν προλάβει να επιβιβαστούν στο πούλμαν τα μέλη της αποστολής και τηλεφωνούσαν ο ένας μετά τον άλλον στον Καραγκούνη, να τον ρωτήσουν τι έγινε με τη Φούλαμ, σε ποιο σημείο είναι οι επαφές, πότε υπογράφει. Στην αρχή, του τηλεφώνησε ο Πιλάβιος. Τον συνεχάρη εκ των προτέρων. Ο αρχηγός τού είπε ότι «όλα κύλησαν καλά» και τη Δευτέρα υπογράφει. Σε ανοιχτή γραμμή μαζί του ήταν και ο Φύσσας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Καραγκούνης πρόλαβε ήδη να κάνει την πρώτη του προπόνηση με τη Φούλαμ! Και οι νέοι του συμπαίκτες τον «αγκάλιασαν» με όλη τη σημασία της λέξης. Συνέφαγε μάλιστα με κάποιους από αυτούς. Στους συμπαίκτες του στην Εθνική που του τηλεφώνησαν, αλλά και σε μέλη του επιτελείου, εκμυστηρεύθηκε ότι είναι πολύ πιθανό να τον ακολουθήσει στο Λονδίνο, για μόνιμη εγκατάσταση όσο αυτός θα παίζει εκεί, σύσσωμη η οικογένειά του. Υπάρχει σχολείο για τα παιδιά -για Λονδίνο μιλάμε και όχι για κάποια τυχαία πόλη.

ΕΙΔΕ ΤΟ ΜΑΤΣ

Προχθές το βράδυ βρήκε τρόπο, επί αγγλικού εδάφους, να δει τηλεοπτικά την αγαπημένη του Εθνική. Κι ακολούθως ήταν ο πρώτος που τηλεφώνησε στην αποστολή για τα θερμά συγχαρητήρια. Ο λόγος για τον οποίο δεν υπέγραψε από Παρασκευή ήταν το γεγονός ότι ο αξιότιμος κύριος Αλ Φαγέντ και οι στενοί συνεργάτες του απουσίαζαν εκτός Λονδίνου. Επομένως, ο «Κάρα» είδε, συμφώνησε, απήλθε (γύρισε στην Ελλάδα για το Σαββατοκύριακο, προκειμένου να ετοιμάσει τα πράγματά του) και επιστρέφει δριμύτερος τη Δευτέρα για να υπογράψει.

ΟΝΕΙΡΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ

Πότε θα αγωνιστεί; Το συντομότερο! Ο Γιόλ μιλάει στους Άγγλους δημοσιογράφους με τα καλύτερα λόγια γι' αυτόν και μόλις τον ετοιμάσει με το ειδικό πρόγραμμα που θα ακολουθήσει, να είστε βέβαιοι ότι θα τον ρίξει στη μάχη. Πόσο πιο ονειρική κατάληξη για έναν ποδοσφαιριστή της εμβέλειας του Καραγκούνη; Να του προσφέρει συμβόλαιο 1+1 χρόνων μια από τις πιο σταθερές ομάδες της Πρέμιερσιπ εδώ και πολλά χρόνια. Μια ομάδα που ακριβώς πριν από αυτόν, πήρε τον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ.

ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ

Αργά τη νύχτα, κατά τη 1:00, του τηλεφώνησε από το αεροδρόμιο της Λετονίας αυτός που φόραγε το περιβραχιόνιο στην πρεμιέρα. Ο Κώστας Κατσουράνης. Ακολούθησαν και άλλα τηλεφωνήματα. Η νύχτα ήταν μεγάλη και για τον «Κάρα» και για την Εθνική ομάδα. Στο Λονδίνο ο Καραγκούνης ήταν από την Τετάρτη. Φρόντισε να μείνει η επίσκεψη μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και καλά έκανε. Προτού ακόμα περάσει τα εργομετρικά και ιατρικά τεστ, οι άνθρωποι της Φούλαμ είχαν ήδη προλάβει να τον ξεναγήσουν στο όμορφο «Craven Cottage», χτισμένο στις όχθες του Τάμεση, σε ένα από τα ωραιότερα προάστια του Λονδίνου. Πέρασε από εξονυχιστικές εξετάσεις, έκανε περισσότερες από μία μαγνητικές τομογραφίες και όλες ήταν άψογες.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ... ΜΕΔΟΥΛΙ

Υπάρχουν τριών ειδών 35ρηδες ποδοσφαιριστές: Α) Αυτοί που πάνε κάπου για να «κολλήσουν» τα τελευταία ένσημα. Β) Αυτοί που θέλουν, αλλά δεν μπορούν. Γ) Αυτοί που και θέλουν και μπορούν! Ο Καραγκούνης, πέραν πάσης αμφιβολίας, ανήκει στην τρίτη κατηγορία, αν κατά την άποψή μου ίσως να είναι μια κατηγορία μόνος του. Τέτοια δίψα για μπάλα όσα χρόνια κι αν περάσουν, νομίζω ότι δυσκολεύεσαι να βρεις όχι μόνο πανελλαδικά, αλλά ακόμα και πανευρωπαϊκά. Ο άνθρωπος πάει εκεί για να «σκιστεί», να τρέξει σαν 18χρονο παιδαρέλι, να πιει όλο το ποδοσφαιρικό... μεδούλι, να λατρέψει και να λατρευθεί.

«COME ON LADS»

Σε πόση εκτίμηση έχουν τον Καραγκούνη στο εξωτερικό; Σε τεράστια. Το αποδεικνύουν κάποια επιμέρους στοιχεία που -αν το καλοσκεφθείς- τελικά κάτι δείχνουν: για πάρτη του έστειλε απεσταλμένο η «L' Equipe» στην Αθήνα την περασμένη άνοιξη για να του πάρει face to face συνέντευξη εν όψει Euro. Ο δημοσιογράφος ήρθε στην Ελλάδα, μίλησε μαζί του, απήλθε. Δεν ζήτησε να δει κανέναν άλλον, παρά μόνο αυτόν. Στο μεσοδιάστημα είχε δημοσιεύσει άλλη συνέντευξή του η έτερη των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εφημερίδων, «Gazzetta Dello Sport». Και προ ημερών, η τρίτη της... παρέας, η κραταιά «Marca» με τα μπαράζ αποκλειστικών δημοσιευμάτων γύρω από τη Ρεάλ Μαδρίτης, έγραψε έναν απόλυτο ύμνο για την αφεντιά του. Και απορούσε γιατί δεν έχει βρει ακόμα ομάδα. Λάθος! Ομάδα ευρέθη. Κι ο μεγάλος αρχηγός ετοιμάζεται να ακούσει το «come on lads».
 
Πηγή:www.sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: