ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2019

H Ελλάδα δεν στηρίζει τα παιδιά ούτε για αθλητισμό ούτε για πρωταθλητισμό.

Προδότες παντού  !!!









    Πολλά παιδιά θα γλύτωναν από τα ναρκωτικά αν το κράτος μεριμνούσε, ώστε να έχουν περισσότερα παιδιά πρόσβαση στον αθλητισμό .Προτιμάει μάλλον με την πολιτική της να οδηγεί την νεολαία σε εξάρτησης και  να δαπανά χρήματα για την απεξάρτηση ατόμων από τα ναρκωτικά .
Στεναχωριέμαι όχι μόνο για το δικό μου παιδί αλλά και για όλα τα παιδιά της Ελλάδος και ειδικά της    περιφέρειας μου Κεντρικής Μακεδονίας ( και μετά λένε ότι φταίει η Αθήνα)  που κάνουν αθλητισμό η πρωταθλητισμό  , όπου στα ατομικά αθλήματα  οι διακρίσεις είναι ευδιάκριτες και δεν έχουν την υποστήριξη της πολιτείας ,της περιφέρειας των δήμων που ανήκουν ,αντίθετα βάζουν και εμπόδια π.χ. σε πολλούς δήμους ζητάνε και ενοίκια από τα αθλητικά σωματεία από δημόσιους  χώρους π.χ. γήπεδα τένις .
Όσο για τα ομαδικά αθλήματα ποδόσφαιρο ,μπάσκετ κλπ  τα κώματα τους ,λέω τα κώματα βάζω και το Ω  γιατί πραγματικά είναι σε κώμα και ενδιαφέρονται μόνο για φωτογράφηση και για τους ψήφους χωρίς να ενδιαφέρονται πραγματικά να λύσουν οποιοδήποτε θέμα και αν κάνουν κάτι τώρα το κάνουν μόνο ψηφοθηρικά γιατί έρχονται εκλογές.


Επίσης αναρωτιέμαι αν κάνουν κάτι για τα ναρκωτικά .Φτάσαμε δυστυχώς  σε σημείο όλοι να ενδιαφέρονται μόνο για την καρέκλα και την θεσούλα τους .

Δεν υπάρχουν σχόλια: