ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2020

Η Ελλάδα της σπατάλης ,του ρουσφετιού του κομματικού κράτους .

 Γιατί όλοι στην Ελλάδα θέλουν να προσληφθούν στο δημόσιο ;;;

Ο μισθός στον ιδιωτικό τομέα είναι πολύ χαμηλότερος ,τα ωράρια είναι δυσβάσταχτα για τους εργαζόμενους  μέχρι εκμετάλλευσης , όταν φτάσει ο εργαζόμενος ξεπερνάει την ηλικία των 50 , οι επιχείρησης   τον πετάνε σαν στημένη λεμονόκουπα .

Αν προσθέσουμε ότι η Ελλάδα  έχει  την  μεγαλύτερη  αναξιοκρατία  και η πρόσληψη και η απόλυση στον ιδιωτικό τομέα και σε μεγάλες εταιρίες  γίνεται με εντολή βουλευτών , υπουργών  τότε καταλαβαίνετε τους λόγους που κάποιος άνεργος ελπίζει μόνο σε μια προκήρυξη του ΑΣΕΠ. 

 Εσείς που κυβερνήσατε  δεν κλείσατε τις επιχειρήσεις με τους δυσβάσταχτους φόρος ;;;

Εσείς που κυβερνήσατε δεν στείλατε τις νοικοκυρημένες  επιχειρήσεις στη Βουλγαρία και σε άλλες χώρες ;;;

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Θα σας πω το παράδειγμα του Ανδρέα Παπανδρέου για να κατανοήσετε τα οικονομικά .

Ο Ανδρέας Παπανδρέου έκανε πάνω από 1.000.000 διορισμούς και λέμε το χειρότερο σενάριο ότι και οι 1.000.000 είναι αργόμισθοι .Πείραζε σε κάτι αν αυτοί που λάμβαναν το μισθό αγόραζαν προϊόντα και υπηρεσίες που παράγονται στην Ελλάδα ;;;;

όχι, γιατί όχι ;;; γιατί ο ιδιωτικός τομέας θα προσλάμβανε περισσότερους υπαλλήλους ,άρα θα είχαμε μικρότερη ανεργία για να παράγει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες , θα μπορούσε να βελτίωση και να εξάγει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στο εξωτερικό .

Το πρώτο λάθος λοιπόν είναι ότι δεν προσλαμβάνονται αξιοκρατικά στο δημόσιο όλοι οι υπάλληλοι και αν προσλαμβάνονται ανεβαίνουν μόνο σε θέσεις κλειδιά μόνο κομματικά . Μήπως στον ιδιωτικό προσλαμβάνονται αξιοκρατικά ;;; όταν δεν προσλαμβάνεσαι με ΑΣΕΠ σε κρατική υπηρεσία θεωρείς ότι πάντα θα έχεις μέσον άρα δεν δουλεύεις , το άλλο πρόβλημα είναι ότι αυτοί που θέλουν να προσφέρουν σε οποιαδήποτε θέση του δημοσίου τους πυροβολούν οι αργόμισθοι άρα χάνεται και ο ευσυνείδητος υπάλληλος !!!

Διορίζοντας κομματικούς διευθυντές σε όλες τις υπηρεσίες με αυτή την νοοτροπία του ΠΑΣΟΚ που έγινε δεξιά ΝΔ ,ΝΔ που έγινε σοσιαλιστική ακροδεξιά και ΣΥΡΙΖΑ που έγινε ΠΑΣΟΚ δεν άλλαξε απολύτως τίποτα .

Το δεύτερο λάθος είναι η φορολογία και το κακό επιχειρήν που έχουμε, λένε τα ίδια ωραία λόγια πολιτικοί πριν κυβερνήσουν, ότι πρέπει να προσελκύσουμε νέους επενδυτές ,μα εμείς δεν διώξαμε τους δικούς μας επιχειρηματίες ,δεν πήγαν στη Βουλγαρία,Βόρεια Μακεδονία (όπως την ονομάσατε ) και αλλού ;;;

Τα λουτρά της Θέρμης λειτουργούν ;;; Της Νιγρίτας ;;; Ας σκεφτούμε λοιπόν πρώτα γιατί δεν λειτουργούν τα Λουτρά της Θέρμης και της Νιγρίτας και τότε θα σημαίνει ότι κάτι αλλάζει στη FOROKOSTENA

To ζουμί της ιστορίας είναι ότι δεν μπορούμε να συνεχίζουμε να πληρώνουμε επιχειρηματίες της αρπαχτής με δάνεια , επιδοτήσεις να εκμεταλευονται ΕΣΠΑ και προγράμματα να παίρνουν δημόσια έργα και να εξαφανίζονται  την άλλη μέρα . Δεν γίνεται να χαρίζουμε χρέη σε μεγάλες επιχείρησης  να τους δίνουμε κρατικά χρήματα και αυτές να μην προσλαμβάνουν από την λίστα  ανέργων  του ΟΑΕΔ . Δεν γίνεται να έχουμε μεγαλύτερη αναξιοκρατία στον ιδιωτικό τομέα και χαμηλότερο μισθό  γιατί όλοι θα θέλουν να προσληφθούν στο δημόσιο .

Δεν υπάρχουν σχόλια: