Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ στο Αγγελοχώρι.

Μάθετε τα μυστικά του ΤΕΝΝΙΣ με τα μαθήματα ΤΕΝΝΙΣ στο ΚΑΨΑΛΑΣ ΤΕΝΝΙΣ CLUB!!!!

Κάνετε ιδιαίτερα μαθήματα ή ενσωματωθείτε σε μία από τις ομάδες που υπάρχουν και μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ γρήγορα!!!!Οι προπονητές με την αγωνιστική τους εμπειρία θα σας δώσουν τις πρακτικές γνώσεις που χρειάζεστε για να μάθετε να παίζετε ΤΕΝΝΙΣ σε σύντομο χρονικό διάστημα!!!

ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Τηλεφωνήστε στο 6931 836647 ή ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΊΤΕ ΤΙΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΆΣΕΙΣ ΜΑΣ ΚΆΘΕ ΜΕΡΑ ΑΠΌ ΤΙΣ 6 ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ!!!!!


 
Τοποθεσία
 

 
 

- Στο δρόμο Θεσσαλονίκης προς Μηχανιώνα
Στρίβουμε δεξιά προς το Αγγελοχώρι (η στροφή που βρίσκεται στο πρώτο φανάρι μετά την Αγία Τριάδα). Από το φανάρι στα 1.700 μέτρα ακριβώς στρίβουμε δεξιά στην οδό Αγ.Δημητρίου (στάση ελαιώνες, ΟΑΣΘ γραμμή #76). Στο χαλικόδρομο αυτό στα 300 μέτρα στα αριστερά βρίσκεται το Kapsalas Tennis Club
- Στο δρόμο από Μηχανιώνα.
Κατευθυνόμαστε προς το Αγγελοχώρι. Στο φανάρι του Αγγελοχωρίου στρίβουμε δεξιά στον Κεντρικό δρόμο του Αγγελοχωρίου με κατεύθυνση την Αγία Τριάδα. Μετά την στροφή που κάνει ο δρόμος προς τα δεξιά στρίβουμε αμέσως αριστερά στην οδό Αγ.Δημητρίου (στάση ελαιώνες, ΟΑΣΘ γραμμή #76). Στο χαλικόδρομο αυτό στα 300 μέτρα στα αριστερά βρίσκεται το Kapsalas Tennis Club. 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: