ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

Καμπ τερματοφυλάκων του Σαργκάνη στη Θεσσαλονίκη

Καμπ τερματοφυλάκων του Σαργκάνη στη Θεσσαλονίκη

Tο εκπαιδευτικό καμπ τερματοφυλάκων του Νίκου Σαργκάνη, που γνωρίζει επιτυχία εδώ και 17 χρόνια σε διάφορα μέρη της χώρας, διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη.
Το καμπ απευθύνεται σε αγόρια και κορίτσια, ηλικίας από 8 ετών και άνω και θα πραγματοποιηθεί από τη Δευτέρα 24/06 έως τη Παρασκευή 28/06 στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Κώστα Κωνσταντινίδη (πρώην γήπεδα Χατζηπαναγή), στην περιοχή της Θέρμης.



Πρόκειται για μια ωραία εμπειρία γνώσεων για όσους ενδιαφέρονται για τη θέση του τερματοφύλακα, αφού θα έχουν την δυνατότητα να διδαχθούν τα μυστικά και τις ιδιαιτερότητες της θέσης από τον υπεύθυνο του προγράμματος Νίκο Σαργκάνη. Συνεργάτες του θα είναι οι Θόδωρος Κάντας, Νίκος Μιχόπουλος, Μιχάλης Ιορδανίδης, Αντώνης Λεπίτσας.
Οι προπονήσεις θα αρχίζουν από τις 7.30 και θα ολοκληρώνονται στις 3 το μεσημέρι. Θα υπάρχει δεκατιανό, καθώς και μεσημεριανό γεύμα.
Επίσης, οι προπονήσεις θα γίνουν σε χόρτο και όχι σε πλαστικό γήπεδο.
Για πληροφορίες απευθυνθείτε στα τηλέφωνα 6938905703 και 6943490222 Αντώνης Λεπίτσας
To κόστος για τις 5 μέρες συμμετοχής είναι 180€ για παιδιά 8 ως και 12 ετών, 220€ για εφήβους 13 ως και 16 ετών, ενώ για τους νέους τερματοφύλακες 17 χρονών και άνω η τιμή διαμορφώνεται στα 260€.

Πηγή :http://www.acadimies.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: