ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ
ΜΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ. Στείλτε ΡΕΥΜΑ στο panosan@gmail.com για πληροφορίες πατήστε στην εικόνα .

Πέμπτη 13 Ιουνίου 2013

1ο CAMP ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ

1ο CAMP ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ          


Η ΠΑΕ ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, διοργανώνει το 1ο Camp Ποδοσφαίρου – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, με την καθοδήγηση του Μάκη Κατσαβάκη, στις 20, 21 και 22 Ιουνίου 2013, στα γήπεδα της ΕΠΣ Σερρών. Στο Camp μπορούν να συμμετέχουν παιδιά ακαδημιών και σχολών ποδοσφαίρου, αλλά και αθλητικών σωματείων από όλη την Βόρεια Ελλάδα.


Ο Σερραίος τεχνικός Μάκης Κατσαβάκης, με τον διακεκριμένο συνεργάτη του, Καρακώστα Ηλία - Βοηθό λέκτορα σχολών ARSENALSOCCERSCHOOL, Προπονητή Προγράμματος EliteAcademies και AssistantCoachF.C. ARSENAL στην Ν.Α. Ευρώπη - θα δώσουν την ευκαιρία σε δεκάδες παιδιά να δείξουν το ταλέντο τους και βέβαια να πάρουν οδηγίες και εμπειρίες από ανθρώπους που έχουν βάλει την δική τους σφραγίδα στο χώρο του ποδοσφαίρου.
Σκοπός του 1ου Camp Ποδοσφαίρου – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ, είναι η εκμάθηση σύγχρονων μεθόδων προπόνησης στις αναπτυξιακές ηλικίες και η ατομική βελτίωση των τεχνικών επιδεξιοτήτων. Η συμμετοχή των αθλητών στην ψυχαγωγία που προσφέρει η άθληση, και η ανάπτυξη σχέσεων και ανταλλαγή εμπειριών μεταξύ προπονητών και υπεύθυνων.
Ευελπιστούμε ότι το Camp Ποδοσφαίρου – ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ θα εξελιχθεί σε θεσμό και σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου.

Τιμή συμμετοχής: 60 Ευρώ
Διαμονή-Διατροφή Αθλητών: ElpidaResort & Spa 65 Ευρώ
Διαμονή Γονέων: ElpidaResort & Spa 65 Ευρώ
Υπεύθυνη Επικοινωνίας – Εγγραφών: Λένια Ιωαννίδου 6946444740

Δεν υπάρχουν σχόλια: