Παρασκευή, 5 Ιουλίου 2013

Δεν ήρθα στον Πυρσό για να είμαστε δεύτερη σε καμιά διοργάνωση.(ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ 7/7/2013)

 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Κρυστάλη Δοξακάκη τον Τάκη Καμέκη καθώς και όλο το Δ.Σ. που βρίσκομαι στην ομάδα του Πυρσού Αγίας Τριάδας  και εμπιστεύτηκαν εμένα ως προπονητή .Ο Πυρσός Αγίας Τριάδας είναι ένα οργανωμένο σωματείο με ακαδημίες που τα τελευταία χρόνια  κάνει βήματα προόδου, αυτός ήταν και  ένας από τους  λόγος που δέχτηκα να αναλάβω την ομάδα. Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα κάνω το γήπεδο του Πυρσού δεύτερο σπίτι μου .Είναι η πρώτη μου ομάδα που βρίσκομαι πρώτος προπονητής και γνωρίζω τις ευθύνες. Θέλω ο κόσμος της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια μας .


Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και δεν ήρθα για να είμαι δεύτερος σε καμμία διοργάνωση πρωτάθλημα η κύπελλο. Ο Πυρσός με τις ακαδημίες που διαθέτει έχει μέλλον, γιαυτο έχω προτείνει στην διοίκηση την δημιουργία ομάδας νέων ώστε να αξιοποιηθούν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας που προέρχονται από τις ακαδημίες , αλλά παράλληλα να ενσωματώσουμε στην ομάδα ταλαντούχους ποδοσφαιριστές απο την γύρω περιοχή, έτσι αυτοί οι ποδοσφαιριστές  παίρνοντας παιχνίδια και αποκομίζωντας εμπειρίες  θα είναι περισσότερο έτοιμη να αγωνιστούν με την ανδρική ομάδα. Επειδή είναι και η κρίση μπροστά μας, πιστεύω να τα καταφέρουμε και η ομάδα να δημιουργήσει μια ομάδα νέων. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας Ντάφο Κωνσταντίνο για την συνεργασία που έχουμε καθημερινά  και τις μέχρι τώρα προσπάθειες του τόσο στον μεταγραφικό σχεδιασμό όσο και σε άλλα ζητήματα που προκύπτουν καθημερινά και επιλύει με την συμπαράσταση της διοίκησης .
Περιμένουμε τον κόσμο στο γήπεδο !!!

Υ.Γ. Φέτος η ομάδα διαθέτει και εισιτήρια διαρκείας σε οικονομική τιμή των 20 ευρω για όλα τα εντός έδρας παιχνίδια με επιπλέον προφορές για τους κατόχους διαρκείας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: